PT paket

INDIVIDUELL TRÄNING ONLINE

Du får personligt träningsupplägg efter dina förutsättningar och önskemål, coaching online och kostupplägg med möjlighet till feedback genom att skriva daglig kostrapport.

Innan start besvarar du frågor. Sedan gör jag dina program baserade på dina svar.


Ditt träningsschema

Du väljer själv hur många gånger per vecka du vill träna. Jag gör ett effektivt träningsschema beroende på dina önskemål. Det är viktigt att du lägger in dina planerade träningspass i kalendern så att träningen passar in i ditt övriga schema.

Träna hemma, utomhus eller på gym

Du väljer var du vill träna – hemma, utomhus eller på gym. Det går bra att ändra under träningsperioden. Exempel: Du kanske vill träna mer löpning utomhus en period och sedan ändra fokus och satsa mer på styrketräning gå gym eller hemma.


Kroppsvikt eller träningsredskap

Du kan träna med kroppsvikt eller redskapen träningsboll, träningsgummiband, hantlar eller skivstång. Om du vill träna på gym så gör jag träningsprogram med de klassiska träningsredskap som normalt finns på ett gym.


Nya träningsprogram under perioden

Vi lägger till eller byter ut träningsprogram så ofta du vill. Det går bra att önska vissa övningar i dina träningsprogram, exempelvis ”jag tycker om plankan och vill gärna ha många olika varianter på plankan i mina träningsprogram”.


 PT-priser


8 veckor: 1999 kr

(4-veckors cykler med träningsprogram. Basprogram - Sen specialisering. 


Boka startdatum PT-online
Välj mellan 4, 8, 12, 16 eller 20 veckor individuell träning online.

Träningsperioden räknas att en vecka är sju dagar, inklusive helger, klämdagar och röda dagar.

Du kan skriva till mig via coaching online när du vill och du får vanligtvis svar senast nästa vardag (min ambition är att svara så snabbt som möjligt).