En Ryggbesikning för dig


Över 15 år av  erfarenhet & expertise

Om mig


Hej och välkommen! Mitt namn är Joacim och jag är en erfaren terapeut med en passion för att främja hälsa och välbefinnande. Med en gedigen bakgrund inom Sjukvården har jag specialiserat mig inom områdena Ryggradens mekanik, massage och rehabilitering av elitidrottare.

Min resa har gett mig möjligheten att arbeta med människor i olika åldrar och livsstilar. Genom åren har jag utvecklat expertis inom ryggbehandlingar där jag använder min kunskap om kroppens biomekanik för att behandla och förebygga olika typer av muskuloskeletala besvär.

Min erfarenhet sträcker sig även till omfattande kunskaper inom massage, där jag kombinerar olika tekniker för att främja avslappning, minska spänningar och förbättra cirkulationen. Dessutom har jag haft förmånen att arbeta med elitidrottare, där mitt fokus ligger på att skräddarsy rehabiliteringsprogram för att optimera prestation och minimera skaderisken.

Jag tror på en holistisk syn på hälsa och strävar alltid efter att skapa individanpassade behandlingsplaner för att möta varje persons unika behov. Mitt mål är att guida dig mot en smärtfri och aktiv livsstil, oavsett om du söker lindring från besvär eller vill förbättra din prestation inom idrott.

Tveka inte att kontakta mig för att inleda din resa mot bättre hälsa och välbefinnande. Jag ser fram emot att få arbeta tillsammans med dig på vägen mot dina mål!

Vad gör vi?  1. Funktionsbedömning: En bedömning av rörelseomfång, styrka och flexibilitet i olika kroppsdelar för att identifiera eventuella begränsningar eller obalanser.

  2. Biomekanisk bedömning: Undersökning av kroppens biomekanik för att identifiera eventuella avvikelser eller dysfunktioner i lederna och musklerna.

  3. Ryggrads undersökning: Omfattande bedömning av ryggradens och ledrörelsens tillstånd, med fokus på att identifiera subluxationer eller andra avvikelser som kan påverka nervsystemet.

  4. Palpation: Användning av manuella tekniker för att känna igen spänningar, ömhet eller andra oregelbundenheter i muskler och leder.

  5. Specialtester: Beroende på patientens besvär kan olika specialtester utföras för att undersöka specifika områden, till exempel ortopediska tester för att bedöma ledstabilitet eller neurologiska tester för att utvärdera nervfunktion.

  6. Smärtutvärdering: En noggrann kartläggning av patientens smärtsymtom, inklusive när smärtan uppstår, hur länge den varar och eventuella faktorer som kan påverka den.

  7. Funktionell rörelseanalys: Bedömning av rörelsemönster och kroppsmekanik för att identifiera eventuella avvikelser och skapa individanpassade rehabiliteringsprogram.

Kontakt


Skicka in ett meddelande hör jag av mig