Om

Om mig

Joacim


Stig in i världen av optimal fysisk prestation med mig som din dedikerade guide och personliga tränare.

Med över 15 år av erfarenhet inom kampsport, elitidrott, hockey och rehabilitering har jag fördjupat mig i konsten att skapa starka och hälsosamma kroppar.


Min egen resa inom tävlingssammanhang inkluderar framstående prestationer i tyngdlyftning, två nybörjar kampsportsmatcher 2006 och två triumferande genomkörningar av cykelvasan.


Denna erfarenhet är grunden för min förståelse för att övervinna fysiska utmaningar och optimera prestationen.


Som en hängiven träningsentusiast själv, tränar jag 5 dagar i veckan, 300 dagar om året. Min passion sträcker sig bortom det vanliga; det handlar om att forma inte bara kroppen utan också att bygga en stark mental grund. Genom att förena min expertis inom tyngdlyftning, kampsport och hockey med mina egna tävlingsframgångar, har jag utvecklat en holistisk syn på träning.


Min utbildning inom kostcoachning och olika variationer av träning det gör mig till en mångsidig tränare som ser till att din träning kompletteras av en välbalanserad och näringsrik kost. Varje individ är unik, och jag strävar efter att skräddarsy träningsprogram och kostplaner som matchar dina specifika mål och behov.


Vare sig du är en ambitiös idrottare, en nybörjare på väg mot en aktiv livsstil, eller någon som bara vill maximera sitt välbefinnande, är jag här för att vägleda dig. Tillsammans ska vi skapa en resa som inte bara transformerar din fysik utan också stärker din inre styrka. Välkommen till en värld av hälsa, prestation och självförverkligande.