Kontakt

 
 
 
 

Vilka är fördelarna med personlig träning?

Personlig träning passar alla, både dig som aldrig tränat tidigare och dig som är träningsvan. Oavsett dina ambitioner, önskemål och tidigare erfarenheter så hjälper våra personliga tränare till att hitta träningsformerna som fungerar för dig. Vårt mål är att du ska må bra, nå dina mål och ha roligt när du tränar

Vad gör en personlig tränare och hur går det till?

‌Tillsammans med din (mig) personliga tränare (PT) lägger du upp ett individuellt träningsprogram och följer kontinuerligt upp dina mål. Din PT anpassar träningen efter dig och dina förutsättningar, peppar och ser till att du tränar på rätt sätt.

Vilken typ av personlig träning passar mig?


PT 60 - Perfekt för dig som vill ha fullt fokus på dina mål! Få individuell coaching och motivation från din personliga tränare, som hjälper dig att ta din träning till nästa nivå.

PT 30- För dig som behöver snabb och intensiv träning! Perfekt för dig med ont om tid men som ändå vill ha en effektiv träningssession. Eller kanske ett återbesök varje vecka?


PT Duo eller Smallgroup För dig som vill träna tillsammans med någon! Träna tillsammans med en partner, kollega eller vän under ledning av en gemensam personlig tränare.


PT Online - För dig som föredrar distansträning!Håll kontakten med din tränare varje vecka och använd vår träningsapp för att följa ditt program och registrera dina framsteg.