Tjänster

Muskelprogram

MUSKELPROGRAM

Bygga muskler är ofta tidskrävande och kräver planering med tydliga mål.Grundprogrammet är på 10 veckor med en basdel och specialisering.

Kostschema

Viktminskningsprogrammet ser vi över helheten vad gäller din träning, kost och hälsa under en period av 12 veckor.

För att säkerställa din utveckling har vi i viktminskningsprogrammet extra täta avstämningar, veckovis där vi snabbt kan ändra i träningsprogram eller kostschemat vid behov.

TRÄNINGSPROGRAM & KOSTSCHEMA

Träningsprogram och kostschema anpassat unikt efter just dig och ditt mål direkt i mobilen.TRÄNA HEMMA

Träna hemma med träningsprogram och kostschema anpassat efter just dig, ditt mål och de redskap som du har tillgång till.Vi håller i regelbundna uppföljningar och du får nya upplägg varje månad efter din utveckling och ditt mål.


MAMMATRÄNING

För dig som har fött barn och vill komma igång med din träning, det är också helt säkra övningar och passar dig som är gravid.Passet kräver inga förkunskaper. Träningen fokuserar på att återfå kontakten i magmuskulaturen, läka magmuskeldelningen efter graviditet och återfå stabilitet i kroppen.Vi stärker kroppen inifrån och förbereder den för vardagen samt för att kunna återgå till annan träning

KONDITIONSPROGRAM

Vill du få bättre kondition? Eller köra ett lopp om 18 veckor?Med rätt konditionsträning och programering kan du bli snabbare och mer uthållig på kort tid.Här hittar du tipsen och inspirationen du behöver!

VIKTPROGRAM

viktminskningsprogrammet ser vi över helheten vad gäller din träning, kost och hälsa under en period av 12 veckor.För att säkerställa din utveckling har vi i viktminskningsprogrammet extra täta avstämningar, veckovis där vi snabbt kan ändra i träningsprogram eller kostschemat vid behov.

MUSKELPROGRAM

Bygga muskler är ofta tidskrävande och kräver planering med tydliga mål.Grundprogrammet är på 10 veckor med en basdel och specialisering.

unsplash