Träningspass

Träningspass

Basstyrka 10 Veckor


Kondtion + Styrka 10 Veckor

Detta passar dig som vill träna allt på en gång. Du kanske känner att du inte riktigt vet hur du ska lägga upp din träning för att utveckla både kondition och bli starkare.

 

Efter att du genomfört träningsprogrammet kommer du att ha ökat din styrka och muskelmassa samt tränat upp både din uthållighet och kondition. Med uthållighet menas kroppens förmåga att hantera mjölksyra medan kondition är hjärtats förmåga att pumpa ut syrerikt blod till arbetande muskler och kunna upprätthålla en arbetsinsats över tid.

 

Träningsprogrammet är designat med tre träningspass per vecka. Generellt börjar programmet något lugnare för att sedan stegra både mängd och intensitet. Detta för att du hela tiden ska utmanas och fortsätta utvecklas.

 

För att du som genomför programmet ska få så goda förutsättningar som möjligt till att utvecklas är det viktigt med återhämtning. Se till att ha en god kosthållning och få tillräckligt med sömn. Vill du läsa mer om återhämtning gör du det här.

Konditionsträning 12 Veckor

Detta program är skapat för dig som vill förbättra din kondition och bli en bättre löpare. Designen är byggd för att passa kortare löpdistanser, upp till 10km men fungerar även som grund för dig som vill bli bättre på längre distanser.

 

Den största delen av fokusen i programmet ligger på att utöka din vana som löpare för att sedan utveckla din syreupptagningsförmåga. Ett fundament för att bli en bättre löpare är att musklerna i underkroppen är vana med löpning och förbrukar mindre energi i löpform.

 

Träningsprogrammet är designat med 3–4 träningspass i veckan. Mängden träning per vecka skiljer sig beroende på vilken vecka man befinner sig i. Generellt börjar det med en stegring för att sedan övergå i mer volym och slutligen hög intensitet.

 

För att du som genomför programmet ska få så goda förutsättningar som möjligt till att utvecklas är det viktigt med återhämtning. Se till att ha en god kosthållning och få tillräckligt med sömn. Vill du läsa mer om återhämtning gör du det här.

PT ONLINE COACHING

Alla fördelarna med en personlig tränare, direkt i egen app!

TRÄNA MED PT ONLINE

Träna på distans  genom din egen app! Håll igång med din träning med övningar du kan köra hemma, ute eller på gymmet. Vi erbjuder tre paket, läs mer nedan.


Boka PT Online

Hur länge vill du ha uppföljning:

1. Träningsprogram

Detta ingår i PT Online // Träningsprogram:

  • Tillgång till PT Online app

  • 15 min uppstartssamtal via telefon eller videosamtal

  • Fyra veckors (eller mer) skräddarsytt träningsprogram med instruktionsvideos och träningsdagbok direkt i en app.

  • 1 tillfälle på video/telefon


  • eller mer om önskemål finnsTRX Hardcore-Träning

Med hjälp av TRX övningar kan du träna varje muskel i din kropp.När du gör TRX träning är det tyngdkraften som är din vikt. Lite som calisthenics men mer mångsidigt. Här har jag samlat mina favoriter bland TRX övningar. Enjoy!


Vad står TRX för?

Först lite information om TRX. Om du vill kan du gå direkt till övningarna längre ner.

Så, vad är då TRX? Total Resistance eXercise (TRX) är en metod som möjliggör såväl isotonisk som isometrisk träning. Detta sker genom att man använder den egna kroppsvikten som motstånd.

Vad detta åsyftar är att man får möjligheten att både träna med motvikt, som vid traditionell viktträning, och med en konstant muskelkoncentration och oförändrad belastning.